Urlaub in Hauzenberg Bayerischer Wald

 

VakantiePark
Adalbert Stifter Hauzenberg

 

Kantoor Nederland

Tel. 046 - 880 10 70

(9:00 - 18:00 uur)

» E-Mail

Zuidelijk Beierse woud

Dreiflüssestadt Passau Bayerischer Wald Winkelen door de stad Passau, een bezoekje afbrengen in het grafiet bergwerken in Kropfmühl of het Boerendorp museum in Tittling of een dagje naar Tsjechië en Oostenrijk kunt u nu niet eenmaal in één vakantie bezichtigen. Genoeg als reden, om nog een keer te komen.

Meer info

 

Wandel- en Fietsvakantie in het Beierse woud

Wandern BayernDirect en in de buurt heeft u een groot aantal mogelijkheden om te gaan wandelen voor grote en kleine wandelaars. Onder begeleiding door het bos naar het Saußbachklamm en het Heksenhuisje, een fakkelwandeling of klimmen op rotsen en hellingen, voor ieder iets.
Voor de mooiste fiets belevenissen hoort natuurlijk de Donauradweg die van Passau naar Wien gaat. Als u niet de hele route wilt fietsen, loont het zich wel om delen hiervan te fietsen. De fietstour langs de Moldau of de Adalbert Stifter fietsroute zijn natuurlijk ook iets bijzonders. Tevens is de omgeving ook ideaal voor Mountainbike routes.

Meer info


 

Wintervakantie in Beieren

Winterurlaub OstbayernHet Beierse woud heeft heel veel sneeuwzekerheid. Tot ver in maart ligt hier meestal nog sneeuw in de hogere gelegen gebieden. Langlaufloipen zijn er in de hele omgeving en een langlaufcentrum ligt binnen 30 min afstand in Oostenrijk en Tsjechië.

Meer info


 

zwemplezier

Sommerurlaub Bayern

Een binnenzwembad en een verwarmde buitenzwembad zorgen voor het hele jaar aan zwemplezier. De sauna maakt het waterplezier geheel compleet. Het natuurbad Freudensee ligt ca. 800m verder op.